Foto: Kadrs no raidījuma

Ceturtdien, 23. maijā, TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots populārā iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš noslēguma raidījums, kurā pedantiskajam sezonas izskaņas cikla galvenajam varonim - 38 gadus vecajam Valtam Cielavam (attēlā pa labi) - bija jāizvēlas sev piemērotākā meitene.

Kā jau ierasts, nedēļas sākumā cīņu par puiša sirdi uzsāka četras meitenes, bet pēc pirmā raidījuma puisis nolēma mājās sūtīt Lauru, kura gan par atteikumu īpaši neskuma, jo visas pretendentes jau pēc iepazīšanās bija sapratušas, ka nevienai puisis īpaši simpātisks nešķiet.

Nākamajos raidījumos trīs šovā palikušās meitenes - 27 gadus vecā juriste Katrīna Macuka, 31 gadus vecā ceļojumu aģentūras darbiniece Santa Silniece un žiperīgā 27 gadus vecā Gerda Serdante - rūpējās gan par puiša izklaidēšanu, gan pārējo dalībnieču un Valta pabarošanu ar dažādiem gardumiem.

Izskaņas raidījumā pasākumu rīkotāja Gerda puisim, kurš vaļasbrīžos darbojas kā aktieris, bija sarūpējusi īpaši atraktīvu izklaidi - atbilstošos tērpos abi iejutās spiegu tēlos un "Džeimsa Bonda randiņa" izskaņā pāris devās uz šautuvi.

Pēc raibi pavadītās nedēļas Valts pēdējā raidījumā par sev piemērotāko atzina Gerdu, kura izlozē laimēja jūras ceļojumu uz Stokholmu.

Tiesa, pēc balvas saņemšanas meitene godīgi atzina - viņa nespēj iedomāties, ka ceļojumā varētu doties kopā ar Valtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!