Foto: Publicitātes foto

Telekanāla STV Pirmā 6. aprīļa šova Randiņš ar mammu galvenais varonis bija sabiedrisko attiecību speciālists, kurš Latvijā labi pazīstams kā bijušais De Facto žurnālists – Ivo Kiršblats (attēlā otrais no kreisās). Divu bērnu tēvs jau pusgadu ir viens un bija gatavs izmēģināt laimi iepazīšanās šovā.

Ar Ivo uz randiņiem devās divas apburošas dāmas. Viena bija dzīvespriecīgā fitnesa trenere Ginta no Valmieras, kura audzina divus bērnus. Savukārt otra – sākumskolas skolotāja Agita no Lielvārdes, divu dēlu mamma.

Vispirms dāmas izvērtēja Ivo labs draugs Edmunds, kurš atklāja, ka abas sievietes ir simpātiskas. Ar Gintu Ivo devās uz gleznošanas nodarbību, bet ar Agitu gāja dekorēt kūkas. Pēc tam visi trijatā baudīja vingrošanas nodarbību.

Ivo atzinās, ka viņam izvēle ir ļoti grūta. Tomēr nācās izšķirties par labu vienai no dāmām, un Ivo izlēma, ka uz vakariņām aicinās to, kura pēdējā tikšanās reizē būs smukāk apģērbusies. Paveicās Gintai.

Kad abiem bija jāpieņem gala lēmums, Ivo bija satraucies – vīrietim likās, ka Ginta viņam savu "sirsniņu" nedāvās. Nelāgās priekšnojautas piepildījās – Ginta viņu izbrāķēja, lai gan pats Ivo pauda vēlmi turpināt tikties. Tomēr pāris šķīrās bez rūgtuma un atklāja, ka piedzīvojumu nenožēlo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!