Foto: LETA

Patīkams pārsteigums sarūpēts populārākā latviešu seriāla "UgunsGrēks" skatītājiem. Kolorītajai tēlu galerijai drīzumā pievienosies atvaļinātais armijas kapteinis Nikolajs, kuru atveidos Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ģirts Jakovļevs (attēlā).

Jaunais varonis seriālā debitēs decembra vidū kā Sibillas vīrs un Žeņas tēvs Nikolajs.

Viņa dzīvesstāsts ir gana raibs – Nikolajs Gončarovs dzimis Krievijā, Omskā. Pateicoties dienestam armijā, nonācis Latvijā, kur iepazinies ar latvieti Sibillu, apprecējies, abiem piedzimusi meita Jevgēņija. Vēlāk atvaļinātais kapteinis Nikolajs mantojis savu vecāku māju Omskā, un abi ar Sibillu devušies dzīvot uz turieni. Pilngadīgā meita Žeņa izlēmusi palikt Latvijā.

Nikolajs lieliski saprotas ar znotu Fēliksu, kaut gan abi ir tikušies tikai divas reizes – pirmo reizi, kad Nikolajs ar Sibillu atbraukuši uz Fēliksa un Žeņas kāzām, un otro reizi, kad bijuši raudzībās pie tikko piedzimušās mazmeitiņas Marijas. Armijas rindās kapteini Nikolaju cienījuši gan padotie, gan priekšnieki.

Pēc rakstura Nikolajs ir miermīlīgs un labsirdīgs cilvēks, kam patīk mājas dzīve, ziemā siltas čības un televizors, vasarā dambretes partijas pagalmā ar kaimiņu večiem. Omskā visu mājas dzīvi komandē Sibilla, Nikolajs ir zem viņas tupeles, mīl un dievina savu sievu, bet baidās no viņas kā no uguns.

Jo vairāk Nikolajs mēģina iztapt Sibillai un nolasīt katru viņas vēlmi no acīm, jo lielākus skandālus Sibilla rīko un sauc viņu par bezmugurkaulnieku. Kārtējā strīda rezultātā Sibilla sakravā mantas un aizbrauc pie meitas uz Latviju. Pēc kāda laika Koļa no meitas uzzina, ka Sibillai Latvijai uzradies mīļākais. Meitas skubināts, Koļa dodas uz Latviju, lai atgūtu savu sievu.

Tāpat seriālā atgriezīsies kāds, iespējams, aizmirsts tēls – Valmieras Drāmas teātra aktiera Mārtiņa Liepas atveidotais Jānis Grīnbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!