Foto: Kadrs no video

Otrdienas, 29. oktobra, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi šīs nedēļas kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas raibās kompānijas piedzīvojumiem – šoreiz namatēva lomā bija iejuties kolorītais un runātīgais uzņēmējs Viesturs Zaļaiskalns (attēlā).

Viesturs saviem viesiem galdā bija nolēmis celt jēra cepeti un citus gardumus, kuriem produkti tika iegādāti galvenokārt tirgū, un iepirkšanos krietni vien aizraujošāku darīja galvenā varoņa komentāri.

Vakariņu gatavošanas laikā Viesturs iestiprinājās ar alu, iztukšojot pāris bundžiņas, bet pats viesu uzņēmējs bija drošs, ka tas viņam netraucēs godam pabarot un izklaidēt pārējos dalībniekus.

Jukas sākās jau līdz ar viesu ierašanos - namatēvs pusvārdā pārtrauca autoskolas instruktori Sanitu, norādot, ka tad, kad vīrietis runā, sievietei ir jāklausās. Pārsteigumu piedzīvoja arī pirmdienas namamāte Anda, kura pie Viestura bija ieradusies ar savām čībiņām, bet tās tika izbrāķētas un aizspertas pa gaisu.

Tāpat Andu gaidīja vēl kāds pavērsiens - vienā no ēdieniem viņa atrada matu, ko gan Viesturs spītīgi dēvēja par nosirmojušu dilli. Gan Rafaelu, gan Sanitu paguva nokaitināt vīrieša uzvedība, ko pats namatēvs gan bija pieteicis kā "franču audzināšanu".

Lai gan Viesturs bija pārliecināts, ka visi viesi viņa organizēto vakaru novērtēs kā ļoti labu, vīrietim nācās vilties - viņš kopā saņēma tikai 18 punktus, kas, kā norādīja aizkadra balss Artūrs Skrastiņš, ir līdz šim zemākais vērtējums šova vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!