Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 2. novembra, vakara Saimnieks meklē sievu sērija pārsteigusi ar, iespējams, lielāko ekrāna skandālu šī mīlas šova vēsturē. Ģirta Brumsona un Gundas Jandavas (abi attēlā) konflikts aizgāja tik tālu, ka sākās rupji apvainojumi un īsta kaušanās.

Jau ceļojuma pašā sākumā Gunda atklāja, ka viņai ar Ģirtu diemžēl neesot tās labākās attiecības. "Satikāmies vienreiz, otro reizi, un trešajā reizē man plāni pamainījās. Pateicu, ka es nevarēšu, tad viņš apvainojās, un mēs vairākas dienas vispār nesarunājāmies. Viņš mani vispār ignorēja.

Kad viņš sāka ar mani sarunāties, viņš man sāka pārmest par to, ka man skola ir svarīgāka par viņu," iekārojamā saimnieka slēpto būtību atklāja Gunda. Meitene aizkadrā atklāja, ka viņai saimnieks šķiet ļoti egocentrisks.

Visu ceļojuma laiku abi bija uzvilkti un regulāri apmainījās asām frāzēm. Gunda ceļojuma izskaņā bija tuvu izmisumam - meitene atklāja, ka, tikko kā kameras tiekot izslēgtas, Ģirts visu laiku viņu "presējot" un bojājot meitenei garastāvokli.

Pēdējais ceļojuma vakars noslēdzās ar īstu skandālu. Viss sākās ar Gundas pārmetumu Ģirtam - puisis esot apgrābstījis viņas dibenu.

Puisis sprieda, ka Gunda acīmredzot ir tā piedzērusies, ka nesaprot, kurš gar viņu grābstās. "Viņam patīk palaist rokas, īpaši tad, kad viņš vairāk iedzer Gruzijas vīnu. Es viņam teicu, lai viņš tā nedara, ka man tas nepatīk," incidentu skaidroja Gunda. Meitene atklāja, ka Ģirts viņu pēc aizrādījuma nosaucis par stulbu un debilu, un Ģirts arī neliedzās.

Puisis metās apvainot paša izvēlēto dāmu, pieļaujot iespēju, ka viņa atrodas apreibinošo vielu ietekmē, tāpēc meklē kašķi. "Vajag narkotikas lietot un pīpēt mazāk," Gundai strīda karstumā norādīja Ģirts. Puisis izteica variāciju, ka Gunda bijusi pie vietējiem vīriešiem, kuri viņu apgrābstījuši.

"Ragana, tu esi ragana!" strīda karstumā izspļāva Ģirts. Gunda neizturēja un sāka histēriski kliegt, liekot Ģirtam "lasīties ārā no mašīnas". Kad Ģirts atteicās to darīt, meitene puisim veltīja sitienu un auto pameta pati. Nabaga meitene, izkāpusi no auto, izplūda asarās. Lidmašīnā abi sēdēja atsevišķi, bet aizkadrā paziņoja, ka vairs nemūžam nesatiksies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!