Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 30. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots jau piektais šīs sezonas vērienīgākā teleprojekta Izklausies redzēts raidījums, un tajā uzvara laurus plūca divi dalībnieki – Ralfs Eilands (attēlā) un Liene Greifāne.

Šajā nedēļā Olga Rajecka palīgos bija aicinājusi Robertu Gobziņu, un abi kopā viņi atveidoja Anastasiju Kamensku un viņas skatuves partneri Potapu, Agnese Rakovska iejutās Meisijas Grejas tēlā, Dainis Skuteli atveidoja Tomu Džonsu, Roberto Meloni varēja redzēt kā Frenku Sinatru, Samanta Tīna bija iejutuies Lenija Kravica tēlā, bet Rihards Lepers uz skatuves kāpa kā Leonards Koens.

Ralfs Eilands, kurš pēc aizvadītās nedēļas raidījuma visu dalībnieku kopvērtējumā šobrīd ieņem pirmo vietu, šoreiz atveidoja grupas Nirvana līderi Kurtu Kobeinu - puisis pirms uzstāšanās bija rūpīgi izstudējis Kobeina ķermeņa valodu un citas iezīmes, un savu priekšnesumu viņš, sekojot Kobeina piemēram, papildināja ar ģitāras sašķaidīšanu.

Mūzikas instrumentu dauzīšana uz skatuves drīz, iespējams, kļūs par Eilanda "rokrakstu" - daudziem vēl aizvien prātā ir viņa un čellista Valtera Pūces uzstāšanās Eirovīzijas nacionālās atlases finālā, kad Pūce trieca lielo instrumentu pret grīdu tā, ka skaidas vien šķīda.

Tāpat par pārsteigumu parūpējās dziedātāja Liene Greifāne, kurai šajā raidījumā bija uzticēts grūtais pienākums atveidot Sāru Braitmenu, un, tā kā žūrijas locekļiem bija grūti izvēlēties pašu labāko, ar vienādu punktu skaitu pirmo vietu dalīja Liene un Ralfs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!