Foto: Publicitātes foto
Jaunās Latvijas zilo ekrānu zvaigznes jau pēc pusotras darba nedēļas nonākušas strupceļā. Nedēļas lielā uzdevuma režisors Juris (attēlā) atteicies no saviem pienākumiem, darba vietā izvēloties smēķēšanu, un viņa nākotne šovā ir neskaidra.

Juris no šova veidotājiem jau vienreiz saņēma brīdinājumu par smēķēšanu dušās, tomēr puisi tas nav apstādinājis. Lai gan dalībniekiem ir iespēja šad tad uzsmēķēt āra "būrī", viņš demonstratīvi ķēries pie smēķa telpās jau otro reizi.

Šova veidotāji par 36 gadus vecā bezdarbnieka dumpošanos bijuši tik saniknoti, ka uzreiz pēc noteikumu atkārtotas pārkāpšanas Juris izraidīts no šova.

Galu galā administrācija ļāvusi puisim atgriezties šovā, taču piemērojusi viņam veselu rindu soda sankciju - Jurim atņemta iekšējā nauda un iespēja piedalīties nodarbībās.

Kā atklāj šova veidotāji, ar to Jura lieta vēl nebeidzas. Puisis varot nolikt malā savas vieglās dienas šovā, jo turpmāk viņš tiks uzraudzīts īpaši pamatīgi, kā arī veidotājiem padomā vēl daži Jura pāraudzināšanas veidi.

It kā ar to nepietiktu, dumpinieks pats ar iesniegumu vērsies pie šova veidotājiem, paziņojot, ka atsakās no šīs nedēļas lielā uzdevuma režisora pienākumiem. Šādā veidā Juris saniknojis arī savus kolēģus, kuri pēkšņi palikuši bez vadoņa uzdevuma izpildē.

Kolēģi pārrunās atklāja, ka nesaprot, kā viena nieka ļuļķa dēļ var atteikties no sava sapņa kļūt par režisoru, turklāt cilvēks, kuram ir jau 36 gadi.

Šobrīd atmosfēra šovā ir ļoti nokaitēta - pārējie netiek gudri, kā lai paveic nedēļas lielo uzdevumu, ja pēkšņi izstājies galvenais, bet šova fani izsaka sociālajos tīklos savu sašutumu un spriež, vai administrācija tomēr nelems par Jura pilnīgu izslēgšanu no šova, ja jau puisis vairs ne strādās, ne mācīsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!