Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 18. augusta, vakarā telekanālā "STV Pirmā!" tika dots starts jaunam pašmāju šovam, kurā varēs sekot līdzi pāru sacensībai kāzu dejas apgūšanā.

Katrā raidījumā diviem pāriem būs iespēja iemācīties neaizmirstamu deju profesionālu pasniedzēju vadībā, turklāt šis nebūt ne vieglais uzdevums būs jāpaveic tikai desmit dienu laikā līdz kāzām.

Pēc tam, kad laulību dienā par pārsteigumu kāzu viesiem un radiem tiks nodejotas īpašās dejas, pāri tiksies ar žūriju – Agri Daņiļēviču, Ievu Kemleri un Lauri Subatnieku, kuri noteiks uzvarētājus.

Šovā piedalās pāri ar minimālu dejošanas pieredzi, bet viņus apmācīs Viola Abramova, Liene Skulme, Deniss Tumakovs, Ieva Biteniece, Roberts Stripkāns, Marta Kalēja un citi horeogrāfi.

Visu vēl aizraujošāku padarīs tas, ka jaunie pāri netiks cauri ar tradicionālajām kāzu dejām, jo pasniedzēji iecerējuši pārsteigt kāzu viesus ar atraktīviem deju žanriem: laikmetīgo deju, zumbas, sambas, disko, hiphopa un citiem kolorītiem elementiem.

Video: Viktorijas un Didža ugunīgā deja

Foto: Publicitātes foto

Pirmajā raidījumā sacentās Viktorija un Didzis, kuri jau piecus gadus ir sarakstījušies, taču tieši šogad bija nolēmuši sarīkot īstas kāzas draugiem un radiem, kuri toreiz netika aicināti.

Pāris ir no Aizkraukles un jau četrus gadus dzīvo Bavārijā, un audzina divus dēliņus. Viņi iepazinās, kad Viktorijai bija vien 17 gadu, savukārt Didzim ¬ 21.

Viņi kāzās izpildīja deju Sia dziesmas "Cheap Thrills" pavadījumā, un ugunīgajam priekšnesumam abus sagatavoja pasniedzēja Agate Kļaviņa.

Viktorija un Didzis kļuva par jaunā šova pirmā raidījuma uzvarētājiem. Žūrija viņu sniegumu novērtēja augstāk nekā konkurentu izpildīto deju.

Video: Laimas un Mārtiņa disko pārsteigums

Foto: Publicitātes foto

Otrs pāris bija Laima un Mārtiņš, kuri brīvajā laikā aizrāvušies ar boulingu. Abi iepazinās pirms septiņiem gadiem un pirmo reizi tikās pie Laimas pulksteņa. Pārim patīk avantūras un tieši tādēļ viņi ir metušies arī šajā izaicinājumā.

Viņu pasniedzējs Deniss Tumakovs "Boney M" leģendārās kompozīcijas "Sunny" ritmos bija iestudējis īstu kāzu disko ar līgavas mētāšanu un griešanu uz visām pusēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!