Foto: DELFI

Kamēr daļa šova TV zvaigzne dalībnieku mokās neziņā par to, kāds tieši varētu būt viņu pienesums Latvijas šovbiznesā, Edgars Gailītis jeb Toretto (attēlā) jau nospraudis skaidru mērķi – viņš cer kļūt par Latvijas galveno seksa jautājumu ekspertu.

"Mans mērķis ir atkal izveidot kādu seksa raidījumu televīzijā, līdzīgi kā agrāk bija Ritas Lasmanes Buduārs. Latvijas sabiedrība grib dzirdēt, kas notiek seksā, laiks atjaunot šāda tipa raidījumus," sarunā ar DELFI Izklaide vērienīgo ieceri atklāj Toretto.

Puisis, kurš šovam tika pieteikts kā izbijušais cietumnieks, šo ideju izlolojis jau pirms došanās cietumā, un par seksa jautājumiem runā brīvi, nebaidoties dalīties arī cietuma intīmajā pieredzē.

"Divu gadu laikā cietumā man nācās savaldīties. Savaldīju sevi kā jau normāls vīrietis to dara, nekādas "ziepīšu pacelšanas" cietumā nenotiek. Tas ir mīts no deviņdesmitajiem gadiem," brīvi par savu seksuālo dzīvi stāsta Toretto.

Kamēr Latvijas pirmais pašpasludinātais seksa guru Miks Ozoliņš lepojas ar gultā ievilkto meiteņu simtiem, Toretto godīgi atzīstas, ka tik liels meitu ģēģeris gan viņš neesot, taču par seksu zina un ir gatavs uzzināt gana daudz. Viņš vēlas apgaismot arī pārējos tautiešus.

"Viena no tēmām, kas ir ļoti interesanta, ir orālais sekss. Kā pareizi vīrietim sievietei to jādara? Varbūt kāds var dalīties humoristiskos stāstos par atgadījumiem seksa laikā? Mēģināšu par seksu runāt arī ar humora piesitienu.

Man liekas, ka Latvijā seksa ziņā joprojām ir daudz problēmu un aizspriedumu. Gribu noņemt šos kompleksus, aicinot uz studiju, piemēram, ielasmeitas," ieceres atklāj jaunais censonis. Viņš gatavs pats iesaistīties pētījumos, daloties pieredzē un izmēģinot ekspertu ieteikumus praksē.

Atraktīvais puisis smej, ka pats šobrīd esot "daļēji brīvs", tāpēc varot atļauties iesaistīties pikantās avantūrās. Iecerētais raidījums, protams, tiks rādīts pēc desmitiem vakarā un paredzēts 18 gadus sasniegušiem jauniešiem.

Toretto gatavojas lauzt tautiešu aizspriedumus pret seksu, tajā pašā laikā runājot par izsargāšanos un citām nopietnām tēmām. "Es būšu Latvijas seksa guru. Un kāpēc ne?" pilns apņēmības ir šova dalībnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!