Foto: Publicitātes foto

Situācija Kanāla 2 realitātes šovā TV zvaigzne kļūst arvien saspringtāka – bijusī striptīzdejotāja Kristīne (attēlā centrā), kura šovā atklājusi ne tikai to, ka ir bērniņa gaidībās, bet arī to, ka ir slima ar vēzi, nu pošas pie ārsta, bet par patiesajiem sievietes nolūkiem nevienam nav īstas skaidrības.

Vērīgākie skatītāji atceras, ka pēc tam, kad Kristīne bija uzzinājusi, ka ir bērniņa gaidībās, viņa apsvēra gan aborta iespēju, gan bērniņa paturēšanu. Šīs nedēļas izbalsošanā sieviete paziņoja, ka tomēr izvēlēsies abortu, jo viņai pirms pusgada diagnosticēts vēzis un bērnu laist pasaulē nebūtu prātīgi, ja pašai dzīvot atlicis vairs tikai pāris gadus.

Trešdien Kristīne sazinājās ar mammu, lai viņa pierakstītu meitu pie ārsta aborta veikšanai, bet māte šo uzdevumu atsacījās pildīt, un trešdien Kristīne administrācijai iesniegusi lūgumu ļaut doties pie ārsta.

DELFI Izklaidei paskaidroja šova producents Guntars Gulbiņš, nav zināms, vai Kristīne nolēmusi veikt abortu - iesniegumā norādīts, ka pie ārsta viņai jādodas, lai sakārtotu veselības problēmas.

Daudzi skatītāji jau paguvuši paust nosodījumu TV zvaigzne veidotājiem, norādot, ka šova administrācijai vajadzētu ļaut Kristīnei doties mājās, jo slēgtās telpās smagi slimai grūtniecei nav vietas.

Pati Kristīne turpretim sarunās ar citiem dalībniekiem un savu mammu situāciju pavērsusi tā, ka viņa šovu nevar pamest, kamēr nav izbalsota, bet tas gluži neatbilst reālajai situācijai.

"Mēs viņai ļausim doties mājās, ka viņa izrādīs tādu vēlmi. Šobrīd mums nav iemesla viņu no šova izslēgt, bet, protams, ja viņa lūgs to darīt veselības problēmu dēļ, mēs to darīsim. Pagaidām no viņas šāds lūgums nav izskanējis," skaidroja Gulbiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!