Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 11. novembra, vakarā Kanāla 2 skatītājiem atkal bija iespēja sekot līdzi kārtējai spraigajai izbalsošanai šovā TV zvaigzne, un šoreiz vismazāko fanu atbalstu iemantoja Edgars Andersons (attēlā), kuram no tālākas cīņas likumsakarīgi bija jāizstājas.

Šoreiz šova veidotāji bija nolēmuši mainīt noteikumus - visus trīs uz līnijas sēdošos bija jāizvēlas pašiem dalībniekiem. Par kopīgā iekšējā balsojuma upuri krita Andersons, bet lielajā nedēļas pārbaudījumā vājākas komandas uz strīpas nosūtīja dīdžeju Ex Da Bass un Džokeru.

Tā kā pats Andersons pirms tam bija sprēgājis, ka šovā nemaz nevēlas atrasties, skatītāji arī ļāva viņam aiziet - puisis saņēma vismazāko atbalstu, bet par balsojuma līderi daudziem par lielu pārsteigumu kļuva Džokers.

Vislielāko sarūgtinājumu par Andersona aiziešanu pauda Dārta, kura neslēpa - tā kā māsa ir aizņemta ar čubināšanos ar Neimani, viņai nav neviena, ar ko parunāties, bet pēdējā laikā viņa par savu uzticamības personu izvēlējusies tieši Andersonu. 

Tā kā aizvadītajā nedēļā šovu pameta smagi slimā grūtniece Kristīne, šonedēļ jauniešu pulciņam pievienojās divi dalībnieki - pievilcīgā Santa un biklais Rihards Akmentiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!