Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 25. aprīļa, šova Precētie pret brīvajiem sērija tās galvenajai varonei izvērtās īpaši karsta. Meitene dabūja pabučoties ar visiem trim puišiem. Arī precētajiem.

Sērijas galvenā varone bija brīvā un šarmantā Līva Meņģelsone, kura sevi dēvē par īstu koju meiteni. Noteikumi tādi paši kā vienmēr – starp trim puišiem jāatrod brīvais, lai kopīgi tiktu pie 1000 eiro dāvanu kartes.

Līva satika precēto ceļu būves darbinieku Kristiānu, brīvo autoservisa īpašnieku Tomu un precēto siržu lauzēju Raivi.

Kristiānam, gatavojoties randiņam, nācās apsaitēt plaukstu, jo uz tās atrodas sievai Diānai veltīts tetovējums. Tikšanās laikā puisis bija mazliet sakautrējies, un, lai pārbaudītu, vai viņš nemelo, Līva izaicināja Kristiānu veikt viņai masāžu.

Dzirdējusi, ka vīrs apsola nupat iepazītajai meitenei atvadu skūpstu, sieva brīdināja – neko vairāk par buču uz lūpām nedrīkst. Taču Līva bija sagatavojusi puisim vēl kādu izaicinājumu – Kristiānam vajadzēja parādīt savu presīti un arī sniegt viņai skūpstu.

Diāna aizkadrā secināja, ka meitene esot nesmuki uzmācīga. Sieviņa atviegloti nopūtās, redzot, ka Līva uz atvadām iztiek ar buču un vairāk nepieprasa.

Brīvajam Tomam Līvu valdzināt ar padomiem palīdzēja draugs. Kad Toms aizskrēja pēc padoma pie viņa, Līva iemanījās novilkt jaciņu un pavedinoši iekārtoties dīvānā. Toms nesamulsa un metās sniegt Līvai kaislīgu skūpstu.

Trešais meiteni uzņēma precētais Raivis, kurš pats pieteica sevi kā siržu lauzēju. Šī puiša sieva un dēliņa māte Signe izrādījās visai atvērta meitene un uzreiz atklāja, ka ļauj vīram pabučoties ar svešinieci.

Gādīgā sieva pat metās demonstrēt vīram, kāda veida skūpsts jādāvā svešiniecei. Redzot, kā vīrs blakus istabā virpuļo dejā ar Līvu, Signe nepacietīgi mudināja viņu beidzot mutēties, un vīrs viņu nepievīla.

Taču sievai nepietika – viņa metās mudināt vīru bučoties vairāk un ilgāk. Pirms nākamās dejas un skūpsta Līva lika Raivim aizsiet viņai acis. Signe aizkadrā jau sāka satraukties, ka mutēšanās izpaliks, bet nekā – Raivis aplaimoja meiteni ar kvēlu skūpstu sievas acu priekšā.

Līvai bija grūti izdarīt izvēli. Meitene noslēguma brančā samulsināja puišus, paziņojot, ka bučojusies ar visiem trim, taču izvēlējās pareizi – brīvo Tomu. Stāsts beidzās daudzsološi – pirmo reizi šovā vēsturē brīvie cilvēki viens otram bija iepatikušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!