Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 6.maija, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots populārā iepazīšanās šova Gandrīz ideāls randiņš jaunā cikla pirmais raidījums, kurā bija iespēja iepazīties ar šīs nedēļas galveno varoni un viņas potenciālajiem līgavaiņiem.

Šonedēļ puiši cīnīsies par 24 gadus vecās Baibas Karusas sirdi, un jau pirmajā pārraidē tapa skaidrs, ka puišu uzdevums nebūs viegls, jo, aicinot puišus vakariņās, meitene bija noteikusi, ka viesiem jāievēro dress code un jāsapošas pietiekami eleganti.

Cīņu par sportiskās meitenes sirdi uzsāka četri puiši - 23 gadus vecais bankas darbinieks Juris, kurš arī ir aktīvas atpūtas cienītājs un interesējas par zinātni, 24 gadus vecais jurists Mārtiņš, kuram patīk ar draugiem pasēdēt bārā, 27 gadus vecais tirdzniecības vadītājs Kaspars (attēlā) un 26 gadus vecais students Oskars, kurš iztiku pelna kā viesmīlis-bārmenis.

Ciemojoties pie meitenes, visaktīvākais un pļāpīgākais bija Kaspars, kurš neilgi pēc ierašanās ciemos paguva Baibu nokaitināt - viņš metās pārbaudīt, kas ir meitenes ledusskapī, un tas namamāti ne pa jokam samulsināja.

Arī pārējie puiši pievienojās meitenes sašutumam - Juris atzina, ka ar ledusskapja gājienu Kaspars ir "izracis sev bedri", un arī citi Kaspara konkurenti aktīvistu neatbalstīja.

Pats puisis atzina, ka viņa dzīves moto ir vienkāršs - jo nepieklājīgāks būsi, jo vairāk sasniegsi. Kaspars atzina, ka mesties pie ledusskapja ir bijis nepieklājīgs gājiens, bet viņš gribējis pārbaudīt meitenes reakciju šādā situācijā.

Tiesa, konkurentu bažas nepiepildījās - neraugoties uz jezgu ap ledusskapi, Baiba Kasparu nolēma iepazīt tuvāk nākamajos raidījumos, bet no tālākas cīņas tika izslēgts klusais Oskars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!