Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 24. novembra, vakarā TV3 sāka raidīt jauno ceļojumu šovu Pirmoreiz ārzemēs, kuru skatītāji septembra sākumā aptaujā izvēlējušies, atsakoties no kārtējā slavenību ēšanas šova. Pirmā šova četrotne uzsāka ceļu uz Skandināviju.

Šova princips ir vienkāršs - tajā satiekas četri cilvēki, kuri iepriekš nav bijuši nekur tālāk par Lietuvu vai Igauniju, lai dotos kopīgā ārzemju braucienā. Katru dienu viens no viņiem uzņemas gida pienākumus, par ko pārējie dienas beigās viņu novērtē ar atzīmēm.

Grupiņai dots 1000 eiro budžets ekskursijām, ēšanai un citiem priekiem, kurā brauciena laikā jāmāk iekļauties. Kā pirmais gida pienākumus uzņēmās policists Raitis no Balviem, kurš mūža pirmajam braucienam bija sagatavojies nopietni - puisis sev un komandas biedriem līdzi bija sagatavojis kārtīgas pakas ar rosolu un kotletēm.

Raita vadībā četrotne paviesojās Tallinā, kur izbaudīja SPA priekus, bet pēc tam devās uz Somiju. Tamperē sākās pirmie konflikti, kad otrs četrotnes vīrietis - valdonīgais Renārs no Valmieras, mēģināja aizvest kolēģus uz viesnīcu, orientējoties Tamperē pēc Helsinku kartes.

Grupa Tamperē apmeklēja spiegu muzeju, kā arī devās uz pirti un ziemas peldēšanās vietu, kur Renāra un Raita konflikts turpināja pieaugt, kad Renārs aizkadrā pasmējās par Raita latgaliešiem raksturīgo vēlmi izrādīties.

Pēc īstu tūristu cienīgām vakariņām Makdonaldā, kolēģi sniedza savu vērtējumu, dodot Raitim 16 punktus no iespējamā 21. Tālāk gida pienākumus uzņemsies Renārs, bet pēc viņa, šova dāmas - sportiskā blondīne Ilona no Grobiņas, kā arī gatera darbiniece Tatajana no Ogres.

Šovs Pirmoreiz ārzemēs turpmāk priecēs skatītājus ik nedēļas no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 18.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!