Foto: Publicitātes foto

Šķiet, grūti atrast tādu latvieti, kas vismaz reizi mūžā nebūtu dzirdējis par diviem populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks tēliem – leģendāro istabeni Zentu un ne mazāk izdaudzināto dakteri Leonu -, taču pēdējā laikā par sevi arvien biežāk liek runāt arī Fēlikss (attēlā).

Aktiera Ģirta Ķestera atveidotais dakteris Leons vairākus gadus bija galvenais seriāla varonis, kuram scenārija autori nereti lika ciest ne tikai šausminošas un sirdi plosošas mīlas mokas, bet arī fiziskas sāpes.

Pērnajā gadā seriāla veidotāji UgusnGrēkā nolēma ieviest jaunas vēsmas, tādēļ moceklis Leons beidzot tika atbrīvots no ciešanām - scenārija veidotāji viņu laimīgi izprecināja un kopā ar sievu aizsūtīja uz Vāciju.

Tiesa, lai gan Leons ar visu savu nelaimīgo auru no seriāla varoņu rindām pagaidām pazudis, Ķesteris joprojām atveido daktera dvīņu brāli Fēliksu, kuram UgunsGrēkā šobrīd atvēlēta visnotaļ nozīmīga loma - viņš ir viesnīcas pārvaldnieks -, un arī šis tēls pamazām tiek iepīts scenārija autoru tumšajos nodomos.

Nevar noliegt, ka zināmās sieviešu aprindās Fēliksa tipāža vīrieši ir visai pieprasīti, un seriālā viņam jau bijušas vairākas sirdsdāmas, taču šobrīd viņš piedzīvo visai sarežģītu posmu, jo iepinies mīlas trīsstūrī - kolorīto viesnīcas pārvaldnieku savaņģojušas divas šarmantas būtnes.

Ja ar to vēl nebūtu gana, nesen Fēlikss tika arī sadurts, turklāt tas notika greizsirdības lēkmes iespaidā - nazi viņa miesā ietrieca viena no daktera dvīņu brāļa izredzētajām sievietēm.





Tāpat jāatzīmē, ka seriāla skatītājus satraucis arī fakts, ka Fēlikss, iespējams, no darba atlaidīs Regīnas Devītes atveidoto istabeni Zentiņu, un pēdējā laikā daktera dvīņu brālis liek par sevi runāt arvien biežāk - sociālajos tīklos ļaudis pat sākuši viņu citēt, bet kāds puisis pat ieteicis tēlam apdrošināties, jo viņš lēnītēm ieņem Leona vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!