Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 10. septembra, vakarā TV3 sākās populārākā pašmāju seriāla UgunsGrēks jaunā sezona. Ar pirmo jaunās sezonas sēriju seriāla veidotājiem izdevies šokēt pat rūdītākos intrigu fanus – tie, kurus vēl nesen uzskatīja par mirušiem, nu ir spriganāki par spriganiem un kaļ plānus, kā iznīcināt viesnīcu.

Jaunajā sezonā tiekamies ar varoņiem piecus gadus pēc dramatiskajiem notikumiem, ar kuriem seriāls no skatītājiem atvadījās iepriekšējās sezonas izskaņā. Pa šiem pieciem gadiem notikumi viesnīcā ir tiktāl samudžinājušies, ka skaidrībā grūti tikt pat lielākajam seriāla fanam.

Leonam pie sāniem ir jauna skaistule - viesnīcas izpilddirektore, skarbā tumšmate Ramona, kuru atveido  Ieva Aleksandrova-Eklone. Seriāls sākas ar negaidītu Leona paziņojumu pārējiem - viesnīca tiek pārdota.

To pirkt gatavojas jaunais uzņēmējs Cēzars jeb aktieris Normunds Bērzs, lai dāvinātu savai sievai Elizabetei.  Jā, tai pašai Maijas Doveikas atveidotajai Elizabetei, kuras asiņojošo galvu vēl pagājušās sezonas sērijā rokās turēja izmisušais Leons pēc tam, kad neveiksmīgi bija mēģinājis saklausīt viņas sirdspukstus.

Nu Elizabete ir atkal atgriezusies dzīvāka par dzīvu. Viņas nepatīkamā saruna ar Leonu pēc atkalredzēšanās sagrauj skatītāju pēdējās cerības par to, ka Maijas Doveikas varone varbūt tomēr ir Elizabetes negaidīti pēc daudziem gadiem atrastā ļaunā dvīņumāsa, un apliecina, ka Leona pretiniece tiešām ir viņa bijusī mīla.

Abu šķiršanos apvij kāds tumšs noslēpums - Leons un Elizabete tiekas nu jau kā ienaidnieki. Tomēr seriāla fani nezaudē cerību - sociālajos portālos jau tiek slēgtas derības par to, ka, lai cik tas arī nebūtu neticami, sezonas beigās Leons un Elizabete atkal skatīsies vien otrā mīlas pilnām acīm.

Jestrākas vēsmas seriālā ienes Helēna, kura šo piecu gadu laikā pamatīgi sadraudzējusies ar grādīgo dziru un aizraujas ar uzmākšanos oficiantiem. Iereibušās sievas pieķeršanu cita mīlnieka apskāvienos Helēnas vīrs Donāts jau pieņēmis par normālu situāciju.

Nu ik darba dienu pulksten 20.20 visi intrigu cienītāji varēs sekot līdzi UgunsGrēka jaunajām dēkām, un, kā sola seriāla veidotāji, viss tikai sākas - plānā ir viss, kas nepieciešams labai atpūtai pie televizora - mīlas intrigas, meli un, protams, šantāža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!