Foto: F64

Nozīmīgu seriāla varoņu nāvi UgunsGrēka faniem jau jāsāk pieņemt par ikdienu - ja pirms diviem gadiem tautu dziļi satrieca Ditas Lūriņas atveidotās Martas bojāeja seriāla sezonas izskaņā, šoreiz sezona, kas pagāja slepkavības zīmē, beigusies ar īstu slaktiņu.

Pirms nieka diviem gadiem UgunsGrēka skatītāju maigās dvēselītes skāra smags trieciens - gaidīto skaisto Martas un Ģirta Ķestera atveidotā Leona kāzu vietā sezona beidzās ar līgavas nāvi.

Pēc šī dramatiskā notikuma skatītāji vēl ilgi nespēja atgūties un masveidā draudēja pārstāt skatīties populāro latviešu seriālu. Drosminiekiem, kuri tomēr palika uzticīgi UgunsGrēkam, nu jau nākas pierast pie seriāla galveno varoņu regulāras izmiršanas.

Nāves elpa dvakoja jau pār visu pēdējo sezonu, kura sākās ar dakterītes un Leona iecerētās Rasas slepkavību. Visu sezonu tika meklēts slepkava, bet aizdomas krita uz ikvienu.

Noslēguma sērijā skatītājiem, kuri tik ilgi bija diskutējuši par to, kurš tad īsti vainīgs Rasas nāvē, tika atklāta šokējoša vēsts - Rasa mirusi, izdarot pašnāvību. Pie šāda lēmuma viņu novedusi pēkšņā atklāsme par to, ka viņas iecerētais Leons taču sirdī mīl citu - Maijas Doveikas atveidoto Elizabeti.

Pēc dramatiskās vēsts paziņošanas, notikumi viesnīcā risinājās mērkaķa ātrumā - satriektais Leons nikni patrieca mierināt kāro Elizabeti, kura steidzās pie tēva - Ziemeļa. Sieviete Ziemeļa istabā iebrāzās tieši brīdī, kad viltīgais Georgs centās nogalināt aizmigušo Ziemeli.

Izmanīgo Georgu sievietes parādīšanās nenobiedēja - sirmais briļļainītis vispirms ar profesionālu tvērienu trieca Elizabetes galvu pret Ziemeļa ratiņkrēslu, bet pēc tam vēsā mierā pabeidza Ziemeļa indēšanas darbus, paspējot atstāt telpas tieši pirms Leona ierašanās.

Seriāla sezona beidzās ar īpaši sirsnīgu skatu - gultā bez dzīvības pazīmēm guļ Ziemelis, blakus - Elizabete ar sašķaidītu un asiņojošu galvu, kā arī viņas asinīs izmircis, izmisumā kaucošs Leons. Uz to visu noskatās telpā tīri nejauši ieklīdusī izmeklētāja.

Līdz ar to seriāls ir uzņēmis īstus apgriezienus, jo šajā sezonā Leons ir zaudējis ne vien vienu, bet pat veselas divas sievietes, protams, ja seriāla veidotājiem līdz rudenim skatītāju spiediena rezultātā nebūs izdevies brīnumaini atdzīvināt Elizabetes asiņojošo galvu un iekustināt sirdi, kuras pukstus dakteris Leons diemžēl vairs nesadzirdēja.

Šāds notikumu pavērsiens dziļi šokējis skatītājus, kuri jau gadiem cer, ka Leonam beidzot izdosies laimīgi apprecēties, lai seriāla fani var priecīgi sekot līdzi viņa bērniņu dzimšanai un citiem jaukiem notikumiem.

Niknie skatītāji sociālajos portālos jau iesaka seriāla veidotājiem sižeta līnijas nākamajai sezonai, sākot no tā, ka lēnām varētu apmirt visi viesnīcas iemītnieki, beidzot ar to, ka Leonam vajadzētu mainīt seksuālo orientāciju, jo acīmredzot visām sievietēm, kas nonāk viņa apskāvienos, cits liktenis kā nāve nemaz nav iespējams.

Ar šo dramatisko sēriju UgunsGrēks aiziet vasaras atvaļinājumā, lai rudenī atgrieztos pie nu jau īpaši rūdītajiem skatītājiem ar jauniem notikumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!