Par plaši apspriestu video sižetu kļuvis fragments no Austrālijas televīzijas spēles Millionaire Hot Seat (latviešu analogs savulaik bija Gribi būt miljonārs?), kurā kāda sieviete visai muļķīgā veidā neatbildēja uz vienkāršu jautājumu.

Sižeta varone ir fiziskās kultūras skolotāja Vitnija Beselera, un raidījuma vadītājs Edijs Magvaiers blondajai skaistulei uzdeva sekojošu jautājumu:

"Kurš no minētajiem dārgakmeņiem netiek valkāts kā simbols divu cilvēku attiecībām - saderināšanās gredzens, gadadienas gredzens, laulību gredzens vai burgeru gredzens (Austrālijā un Jaunzēlandē populārs našķis)?".

"Ē... ā... man šķiet, ka uz šo jautājumu izvēlēšos B variantu, Edij, gadadienas gredzenu. Lai gan burgeru gredzens arī ir interesants variants," pēc pārdomu brīža atbildēja Vitnija.

Raidījuma vadītājs ieteica vēlreiz paskatīties uz jautājumu un atbildēm, taču fizkultūriete palika pie sava.

Taču, kad pēc dalībnieces atbildes pieņemšanas Magvaiers vēlreiz nolasīja jautājumu, Vitnija attapās un iesaucās: "Ak dievs, Edij, tā ir apkaunojošākā lieta, kāda vien ar mani notikusi. Vai mēs varam šo fragmentu izgriezt un sākt no jauna?".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!