Ceturtdienas, 17. novembra, vakarā televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodots pašmāju televīzijas "STV Pirmā!" šova "Uzmanību! Mana sieva pie stūres!"jaunākā epizode, kurā spilgtu momenu ierasti netrūks.

Šovā tradicionāli piedalīsies trīs pāri, no kuriem visspilgtākie šoreiz būs jelgavnieki Inga un Juris Ruņģi. Viņi kopā ir 10 gadus, un vīrs savu kundzi raksturo kā "perfektu sievu." Abu kopīgais hobijs ir lauku mājas, kurās viņi ne tikai atpūšas, bet gūst enerģiju strādājot. Taču harmoniju un saskaņu brīdī, kad sieva sēdīsies pie stūres, nomainīs nemitīga spriedze un satraukums.

Katrīna un Edgars Kreiļi no Jelgavas ir īsts "saldais pārītis", kurš kopā ir jau piecus gadus. Lai arī Katrīna iepriekš pie stūres sēdusies tieši septiņas reizes, autovadītāja apliecību viņa kāro tik ļoti, ka gatava vīram pēc tiesību iegūšanas apsolīt iespēju ilgāk pagulēt no rītiem un pati uzņemties bērnu vešana uz bērnudārzu.
Rīdzinieki Linda un Matīss Ivanovi ir kopā jau 20 gadus, bet četrus no tiem viens otru lepni dēvē par vīru un sievu. Abus vieno arī darbs – viņi ir bārmeņi. Turklāt abiem pēc asprātīgas un dzēlīgas piezīmes kabatā nav tālu jāmeklē – viņu automašīnā nemitīgi "spridzinās" dažādas asprātības, dzirksteļos spriedze un neizpaliks asprātīgas replikas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!