Foto: Kadrs no video

Trešdienas, 16. marta, vakara šovā Randiņš ar mammu telekanālā STV Pirmā atkal satikās trīs brīvi pieaugušie, lai ļautos satikšanās un iepazīšanās priekiem. Sērija izvērtās jautrības pilna, jo trijotnes gaitas pavadīja nemitīgi smiekli.

Sērijas galvenais varonis bija divu meitu tēvs Juris no Ogres. Vīrieša 23 gadus ilgā laulība esot izjukusi viņa kaitīgo ieradumu dēļ, tāpēc nu Juris kļuvis par veselīga dzīvesveida piekritēju un atturībnieku. Juris ir uzņēmējs un viesu mājas īpašnieks, bet šobrīd dzīvo pie mammas.

Vīrietis šovā tikās ar divām izskatīgām blondīnēm. Pirmā bija Lāsma, pieauguša dēla mamma un skaistumkopšanas salona vadītāja. Lāsmai bijusi vien viena mīlestība, un viņa cer dzīvē satikt otro, jo tic, ka katram dotas divas iespējas.

Otra pretendente bija Ieva, kura arī audzina dēlu, bet strādā pirmās palīdzības apmācības jomā un darina rotas. Ievai šovā līdzi juta pat astrologs, kurš izskaidroja, kāds vīrietis dāmai īsti vajadzīgs.

Pirmā dāmas izvērtēja Jura meita Marta. Meitai abas dāmas jau uzreiz iepatikās, bet meitene aizkadrā smējās, ka mazliet mulsinoši meklēt tētim jaunu draudzeni. Marta atzinās, ka tēti varētu iedomāties kopā ar abām sievietēm. Arī dāmām inteliģentā Marta iepatikās.

Meitiņa pēc dāmu iepazīšanas pie tēta devās ar sajūsmas pilnu stāstu un iedvesmoja papiņu nekautrēties un "uzvesties normāli", jo sievietes esot tieši tādas, kā viņam vajag. Meitene atklāja, ka neviena izvēle viņai nedraudot ar ļaunās pamātes atrašanu.

Ar Lāsmu Juris devās baudīt romantisku vannu un masāžu, bet ar Ievu kopā gatavoja picu.

Vannā iešana pirmajā randiņā uzjautrināja abus potenciālos mīlniekus. Mirkli šaubījušies, vai ļauties avantūrai, abi tomēr izlēma kopā vannoties. Arī meita smējās, video vērojot, kā tētis mulst savā pirmajā randiņā. Abi rada lielisku kontaktu un pauda vēlmi tikties atkal.

Arī otrais randiņš sākās ar sirsnīgu mulsumu, ko papildināja Lāsmas dzidrie un teju nevaldāmie smiekli. Arī šis randiņš vedās lieliski, un tapa skaidrs, ka Jurim būs grūti izvēlēties.

Visi trīs kopā devās pie vēdiskās astroloģes. Eksperte izanalizēja visu personības, atklājot katra slēptākās īpašības. Astroloģe atklāja, ka Lāsma kā cilvēks ļoti būtu piemērota Jura "karmiskajam pasūtījumam".

Tēva saruna ar meitu pirms izvēles izdarīšanas atkal izvērtās par kārtīgu izsmiešanos, un pat gala izvēles izdarīšanas brīdī kompānija izplūda smieklos. Juris izvēlējās Ievu, kura pēc šīs izvēles atzinās, ka ir "šoka stāvoklī", jo viss liecinājis par labu konkurentei.

Juris un Ieva tikās noslēdzošajā randiņā, kur abiem bija jāpieņem gala lēmums. Abi izlēma attiecības turpināt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!