Foto: DELFI

Pirmdienas, 2. maija, pēcpusdienā, restorāna Gutenbergs jumta terasē tikās TV3 vasaras seriāla Viņas melo labāk komanda. Ieskandinot ceturto ekrāna sezonu, aktieri un producenti jau atklāja dažas intrigas, kurām sekot varēs no 23. maija.

Pasākumu vadīja sezonas jaunpienācēji – Normunds Laizāns un Ieva Florence. Normunds atveidos oligarhu Gati Blūmu, bet Ieva būs viņa meita Dina. Seriālā ienāks arī Normunda dēls Reinis, kuru atveidos Gints Andžāns.

Jaunās ekrāna ģimenes galva ir pieradis, ka ar naudu var panākt gandrīz visu, savukārt viņa bērniem ir mazliet cits domu gājiens. Dina ir mākslinieciska dvēsele, kurai svarīga brīvības sajūta, tāpēc nav brīnums, ka viņa bieži vien nonāk konfliktsituācijās ar tēvu, kam patīk visu kontrolēt.

Oligarha dēls Reinis izvēlējies oriģinālu dzīves ceļu – viņš ir astrologs. Atklāts, patiess un necieš melus. Zvaigznes Reinim atklāj lietas, par kurām citi pat nenojauš, un no viņa noslēpt gandrīz neko nav iespējams.

Šovasar seriāla varoņiem pievienosies vēl arī citi jauni aktieriAgnese Zeltiņa, Lauris Reiniks un Aminata Diarra. Arī iemīļoto aktieru buķetē jaunajā sezonā gaidāmas korekcijas.

Galvenās varones Jolanta un Kristīne nesteigsies atgriezties no Austrālijas. Šis fakts izraisīs pārsteigumu draudzeņu vidū un pamatīgi satrieks Konrādu, kurš gaida mīļoto atpakaļ. Tikmēr Simonas, Margaritas un Martas dzīvēs notikumi mutuļot mutuļos – karstasinīgi mīlas piedzīvojumi, nodevības, jaunas tikšanās, intrigas.

Simona nonāks mīlas krustugunīs un būs izvēles priekšā – kuru no puišiem izvēlēties? Margarita joprojām draudzēsies ar neveiklo un sirsnīgo Robertu, taču kāds negadījums sagriezīs viņu dzīvi kājām gaisā, un Margaritai pavērsies iespēja jaunām attiecībām.

Marta cerēs nosargāt savu un Mārtiņa attiecību cietoksni, taču Baiba negrasīsies padoties un cīņā par mīļoto būs gatava izmantot smago artilēriju. Marija un Arvis arvien mīlēs viens otru, taču, protams, gadīsies nelieli pārpratumi arī viņu ikdienā.

Māris būs viens, taču kā vienmēr atvērts attiecībām. Kura no seriāla varonēm kļūs par viņa mīļoto? Aizraujošais ekrāna stāsts atsāksies jau 23. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!