Foto: Publicitātes foto
Starp gaidītākajiem rudens sezonas jaunumiem noteikti ierindojams pašmāju televīzijas "STV Pirmā!" šovs "Uzmanību! Mana sieva pie stūres!", kura ietvaros drosmīgi vīri kļūs par savu sievu instruktoriem un apmācīs automašīnas vadīšanā.

Sākot no 27. oktobra, ik ceturtdienas vakaru pulksten 21 "STV Pirmā!" kanālā būs iespēja sekot līdzi trīs pāru piedzīvojumiem. Sievietes būs vai nu bez pieredzes autovadīšanā, vai pēdējo reizi darījušas to tik sen, ka iemaņas zudušas.

Viņām blakus sēdīsies vīri, bet spriedzi vēl lielāku darīs fakts, ka apmācība nenotiks ar svešu auto, bet gan ģimenes spēkratu, kas daļai kungu, kā zināms, ir tuvs sirdij un īpaši saudzējams.

Kad dažas reizes būs izbraukts, to, kā pārim apmācība veikusies, vērtēs profesionāls autoskolas instruktors, bet par pūlēm šova dalībnieces tiks pie iespējas bez maksas apgūt apmācības teorijas daļu.

Šova veidotāji sola, ka projektā neiztiks bez skaudrām emocijām, dusmu izvirdumiem un ne tām laipnākajām mīļotā piezīmēm, un pāris spilgtākie video momenti no šova pirmās sērijas pierāda – šis būs viens no satraucošākajiem rudens sezonas TV priekiem.

Pirmajā raidījumā skatītājiem ir iespēja ielūkoties, kā auto vadīšanas apmācība veicas populārajiem Latvijas iluzionistiem Dacei un Enriko Pecolli, žurnālistei Lolitai Lūsei ar kungu Askoldu un topošajai stomatoloģei Litai Spullei ar vīru Emīlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!