Foto: Publicitātes foto/Mārcis Gaujenietis

Jau pavisam drīz pie televizoru ekrāniem satrauktām sirdīm pulcēsies starptautiskā "Eirovīzijas" dziesmu konkursa fani, lai baudītu Kijevā notiekošo muzikālo sacensību, un lielu lomu pasākuma tiešraižu baudīšanā spēlē arī konkursa komentētāji.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāja Latvijas Televīzijas pārstāvji, "Eirovīzijas" pusfinālus, ko redzēsim 9. un 11. maijā, komentēs pieredzes bagātais Valters Frīdenbergs.

Finālā, kas notiks 13. maijā un kurā tiks noskaidrots konkursa uzvarētājs, Frīdenbergam pievienosies dziesmu un izpildītāju konkursa "Supernova" vadītājs Toms Grēviņš (attēlā).

Īsu slavas mirkli ik gadu fināla tiešraides laikā ir iespēja piedzīvot arī tam, kuram uzticēta Latvijas balsojuma rezultātu paziņošana visai Eiropai – šogad šo pienākumu pildīs Aminata, kura pirms diviem gadiem pati veiksmīgi startēja starptautiskajā konkursā.

Atgādinām, ka Latviju "Eirovīzijā" Kijevā pārstāvēs grupa "Triana Park" ar dziesmu "Line".

Ceturtdien, 27. aprīlī, notikušajā preses konferencē muzikālās apvienības dalībnieki vēstīja, ka ir ieguldīts liels mājasdarbs, lai "Eirovīzijas" priekšnesumu sagatavotu augstā līmenī, bet Latvijas Televīzijas valdes loceklis Programmas attīstības jautājumos Sergejs Ņesterovs pauda pārliecību, ka šis būs Latvijas spilgtākais un krāšņākais iznāciens uz "Eirovīzijas" skatuves kopš grupas "Prāta vētra" uzstāšanās 2000. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!