Ļaudis visā pasaulē ik dienas sajūsminās par piemīlīgiem un jaukiem kaķēniem, taču tagad slavu un popularitāti iemantojis kāds pūkains mincis, kurš ir unikāls ar to, ka rej gluži kā kucēns.

Video sižetā redzams piecas nedēļas vecs kaķēns vārdā Banbans, un, kā vēsta viņa saimnieki, mazais rakaris jau kopš dzimšanas izcēlies ar īpašām spējām izklaidēt un iepriecināt apkārtējos cilvēkus.

Kaķēnam ļoti patīkot filmēties, un katru reizi, kad viņa virzienā tiek pavērsta kamera, dzīvnieks cenšas demonstrēt savas īpašās prasmes - riešanu - visā krāšņumā, turklāt, viņam patīkot arī dejot un izpildīt dažādas amizantas kustības.

Lai gan videoklips tīmekļa vietnē YouTube publicēts vasaras vidū, milzīgo popularitāti tam izdevies iemantot tikai pēdējā laikā, sasniedzot gandrīz miljons skatījumu un krietnu daudzumu sajūsmas pilnu komentāru.

Ļaudis jau nodēvējuši radībiņu par "kucēnkaķi" un nav kautrējušies publiski paziņot, ka, par spīti visiem citiem pasaules piemīlīgajiem dzīvniekiem, šis tomēr esot pats jaukākais kaķēns, kāds jebkad redzēts.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!