Foto: stock.xchng

Par jaunu interneta sensāciju kļuvis kāds jenots no Toronto, kurš YouTube lietotājus pārsteidzis ar savu neparasto veiklību, gluži kā akrobāts staigājot pa telefona vadiem.

Kā vēsta Kanādas interneta resurss The Star, lai gan šajā valstī jenoti nekā savādāk kā postītāji netiek uztverti, šis dzīvnieks ar akrobāta iemaņām lielākoties izpelnījies pozitīvas atsauksmes.

Jenotu nofilmējusi medmāsa Meivisa Naita no Toronto. Sieviete vietējiem medijiem pastāstījusi, ka dzīvnieku ieraudzījusi pa savas virtuves logu, un viņu pārsteidzis tas, ka jenots pa vadiem staigājis gluži kā cilvēks.

"Kad viņu ieraudzīju, nespēj noticēt savām acīm; likās pat, ka sākušās halucinācijas. Nodomāju: ja pastāstīšu vīram, viņš taču man neticēs. Tāpēc arī ātri paķēru telefonu un to jenotu nofilmēju," vēlāk stāstīja medmāsa.

"Es nedaudz pārdzīvoju, ka viņš var nokrist, bet bija redzams, ka viņš zina, ko dara. Goda vārds - man likās, kas tas ir cilvēks. Tas ir kaut kas neticams, viņš taču ir gudrāks par mani," komentē Meivisa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!