Foto: Una Taal

Tiek izziņots Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncerttūres "Spēlē savā burvju flautā" noslēguma koncerts, kas norisināsies, vasaras izskaņā, 18. augustā, Dzintaru koncertzālē.

Intara Busuļa klausītājiem ikgadējie koncerti Dzintaru koncertzālē ir jau kļuvuši par tradīciju, norāda mūziķa pārstāvji. Šoreiz koncertā tiks atskaņotas gan dziesmas no jaunākā albuma “Spēlē savā burvju flautā”, gan klausītājiem jau iemīļoti skaņdarbi.

Koncerttūres atklāšanā “Arēnā Rīga” apmeklētājiem bija iespēja izjust pilnu emociju gammu, saņemot māksliniekam raksturīgo humora devu, kā arī dzīvojot līdzi viņa emocionālākajām balādēm. Mākslinieki jau aizvadījuši divus tūres reģionu koncertus Daugavpilī, taču priekšā vēl trīs koncerti Cēsīs, divi Rēzeknē un divi Liepājā.

Intars Busulis atzīst, ka ir priecīgs un pateicīgs par lielo cilvēku vēlmi apmeklēt koncertus. “Visi turpmākie reģionu koncerti ir jau labu laiku izpārdoti, tāpēc, saņemot klausītāju ziņas un jautājumus vai šogad būs koncerts Dzintaros, sapratām, ka tūres noslēgumu rīkosim tieši tur”, stāsta Intars.

Koncertā kopā ar Intaru Busuli piedalīsies “Abonementa orķestris”, kura sastāvā ir Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols, Māris Jēkabsons, Vineta Elksne, Karīna Tropa, Kristīne Pastare un Alise Kante. Koncertā pievienosies arī pūtēju grupa no Latvijas Radio Bigbenda, stīgu kvartets no Sinfonietta Rīga, gospeļkoris “GG Choir”, kā arī dziedātājs Jānis Aišpurs.

Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!