Foto: Publicitātes foto

Trīs dienas pirms leģendārās ASV rokgrupas "Pearl Jam" albuma "Dark Matter" laišanas klajā, 16. aprīļa vakarā, kinoteātrī "Forum Cinemas" noritēs īpašs tā pirmklausīšanās pasākums. Apmeklētājiem kā pašiem pirmajiem būs iespēja pilnā apmērā divas reizes pēc kārtas noklausīties jauno albumu Dolby Atmos skaņas formātā, turklāt pirmo reizi no tām – pilnīgā tumsā.

Kā vēsta izdevēji no "Universal Music", grupas "Pearl Jam" divpadsmitais studijas albums "Dark Matter" pie klausītājiem nonāks 19. aprīlī. Savukārt jau 16. aprīlī vairāk nekā 500 kinoteātros visā pasaulē faniem būs iespēja pirmajiem dzirdēt jaunos skaņdarbus. Vienīgais "Pearl Jam - Dark Matter - Global Theatrical Experience" seanss Baltijas reģionā notiks Rīgā, kinoteātrī "Forum Cinemas". Sākums – pulksten 19. Kādu no pasākuma apmeklētājiem Baltijas lielākajā kinozālē "Pepsi" gaidīs arī dāvana no jaunā albuma izdevējiem Latvijā – "Universal Music Latvia".

"Pearl Jam" ir amerikāņu rokgrupa, kas 1990. gadā dibināta Sietlā, Vašingtonas štatā. Tā tiek uzskatīta par vienu no ietekmīgākajām 90. gadu rokgrupām un ir viena no Sietlas "grunge" četrinieka jeb šī žanra kanona ("Nirvana", "Alice in Chains", "Pearl Jam", "Soundgarden").

Līdz šim ir izdotas divas jaunā albuma dziesmas: "Dark Matter", kas šobrīd jau četras nedēļas pēc kārtas ieņem Billboard’s Mainstream Rock Airplay topa pirmajā vietu, kā arī pats svaigākais jaunums - "Running". Tikmēr pēc jaunā albuma izdošanas "Pearl Jam" gaidāma globāla koncertturneja gan lielākajās ASV pilsētās, gan arī Eiropas reģionā ar koncertiem Lielbritānijā, Vācijā, Spānijā, Portugālē un Īrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!