Leģendārās britu psihedēliskā roka grupas "Pink Floyd" bijušais ģitārists un dziedātājs Deivids Gilmors kādā intervijā paziņojis, ka neviens no jaunajiem mūziķiem nespēj sasniegt tādu līmeni kā mūzikas veterāni.

"Es joprojām gaidu, kad parādīsies kāds, kas ir tikpat labs kā mani favorīti, piemēram, Nīls Jangs un Leonards Koens, taču es gaidu veltīgi," atzina Gilmors sarunā ar britu laikrakstu "Daily Express", piebilstot, ka mūzikā nekas vairs nav kā kādreiz. "Vecā ierakstu industrija sabrūk. Jaunā sistēma darbojas pavisam citādi, to vada internets. Es nezinu, kurā brīdī, atskatoties atpakaļ, mēs domāsim par šo periodu kā pārejošu tendenci, taču man ir aizdomas, ka kaut kas tāds noteikti notiks."

Tomēr ne visi Gilmora paaudzes mūziķi tik skeptiski izturas pret jaunajiem izpildītājiem. Piemēram, Eltons Džons visai atzinīgi novērtējis britu popmūzikas dziedātāju Liliju Alenu un amerikāņu jauno popzvaigzni "Lady Gaga", savukārt Pols Makartnijs atzinis, ka mūsdienās mūzika skan daudz labāk nekā viņa grupas "The Beatles" ziedu laikos, un uzteicis amerikāņu rokerus "Kings of Leon" un britu mūziķi "Plan B".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!