Portāls "Delfi" piedāvā noklausīties grupas ''Crazy Dolls'' jaunāko dziesmu "Melnais caurums".

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Crazy_Dolls_-_Melnais_caurums.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Pēdējais grupas panākums - iekļūšana 2011. gada Eirovīzijas pusfinalā ar dziesmu "Positively Thinking". Grupai ir izdotas arī citas radio klausītāju iemīļotas dziesmas: "Milžu cīņa", "60-tie", "Sorry, muterīt'!", "Anomāli Populāri", "Domu Terapija''.

Jaunā dziesma tapusi, iedvesmojoties no cilvēces sasniegumiem kosmosa izpētē. „Tur - augšā notiek tik daudz prātam neaptveru un nesaprotamu lietu, par kurām mēs nevarējām nesarakstīt dziesmu!", norāda "Crazy Dolls" pārstāvji.

Dziesma "Melnais caurums"  tapusi sadarbībā ar jaukto pūtēju, sitēju un stīgotāju ansambli "Mistika".

Jau ziņots, ka šī gada janvārī "Crazy Dolls" radio ēteros pēc desmit gadu ilgas klusēšanas sevi pieteica ar grupas "Nejautā" dziesmas '60tie' kaverversiju. Jāatzīmē, ka par grupu nekas nebija dzirdēts kopš 2000. gada, kad radiostacijās skanēja viņu kaverversija leģendārās grupas "Dzeltenie Pastnieki" dziesmai "Milžu cīņa".

''Crazy Dolls'' šobrīd aktīvi gatavo koncertprogrammu dažādiem vasaras pasākumiem un arī kādam festivālam. Grupa aicina sekot līdzi turpmākajai informācijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!