Foto: Publicitātes foto

Latviešu gothic/doom metal grupas "Heaven Grey" būs šī gada austriešu festivāla "Metalfest Open Airs" dalībnieku vidū, portālu "Delfi" informē grupas pārstāvji.

"Heaven Grey" uzstāsies līdzās tādām pasaulē pazīstamām grupām kā "Megadeth", "Behemoth", "Kreator", "Blind Guardian", "Fear Factory", u.c.

"Grupai dalība šāda mēroga festivālā ir kārtējais izaicinājums un iespēja iedzīvināt latviešu metālu līdzās citiem pasaules smagās mūzikas grāvējiem," atzīst grupas "Heaven Grey" pārstāvis. Jau iepriekš grupa ir piedalījusies festivālā "Metalcamp" Slovēnijā, "Kunigunda Lunaria" Viļņā, kā arī uzstājusies Krievijā, Čehijā un Lietuvā.

Lai pienācīgi iesildītos gaidāmajam festivālam Austrijā, "Heaven Grey" sniegs koncertu arī pašmāju klausītājiem. Sestdien, 26. maijā, grupa spēlēs klubā "Melnā Piektdiena", kur viņus pavadīs Sovvaļnīks (Latvija), "Free At Last" (Krievija) un lietuviešu grupa "Pekla".

"Heaven Grey" ar pārtraukumiem muzicē jau kopš 1993. gada, un šogad ar jaunu sparu uzsāk aktīvu koncertdarbību kā Latvijā, tā ārvalstīs.

Festivāls "Metalfest Open Airs" notiks Austrijā no 31. maija līdz 2. jūnijam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!