Foto: Publicitātes foto
Edavārdi, viens no Latvijas zināmakajiem hiphop scēnas izpildītājiem, izdevis jaunu minialbumu "Galvaskauss". Tajā ir iekļautas 6 dziesmas, kurās kā viesmāklsinieki piedalās reperi Arčijs un Abra.

Par bītiem un muzikālo daļu parūpējās Oriole, Renalds Trakims, Sivick beats, 181h un Rihards Fedotovs. Visas dziesmas ierakstītas "Dirty Deal Audio" "studijā DDA HQ", visu dziesmu ierakstus un apstrādi veicis ansis.

"Visās dziesmās albumā tiek apcerētas netaustāmas lietas, kurām tikai var pieskarties ar domu veidotiem pirkstiem. Šīs ir vienas no labākajām dziesmām, kuras esmu sarakstījis. Šis ir viens no soļiem, kas ir jāsper, lai pavirzītos uz priekšu. "Galvaskauss" apspriež idejas un tēmas, kuras rodas katra Latvijā dzīvojoša jaunieša prātā. Iespējams, ka daudzi to atskārtīs, tikai pēc albuma noklausīšanās" stāsta Edavārdi.

Albuma tituldziesmai kopā ar Tomu Ringu ir izveidots video klips, kas ir tapis dziesmas un relīzes ieraksta vietā, DDA HQ studijā. "Galvaskauss" ir pieejams bezmaksas lejuplādei izpildītāja mājaslapā, kā arī pieejams straumēšanai "Spotify", "Deezer", "Google play", "iTunes" un citos mūzikas klausīšanās servisos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!