Foto: DELFI

Mīļais draugs! Tu jau noteikti zini, ka "Delfi" nav tikai vieta, kur lasīt ziņas, bet vienmēr arī rūpējas, lai Tu justos priecīgs un iedvesmots, un tiktu pie kādas vērtīgas balvas. Tāpēc, ja Tev patīk vasara, mūzikas festivāli, saldējums un azarts, ņem rokā telefonu, ienāc m.delfi.lv un spēlē! Ja paveiksies, saņemsi nedēļas balvu - mūzikas pasākumu biļetes, ja būsi veikls - dienas balvu - kasti gardā saldējuma “SuperViva”.

Sadarbībā ar četriem lielajiem vasaras mūzikas notikumu vaļiem - "Positivus Festival", "Laba daba", "Summer Sound Liepāja" un "Prāta vētras" koncerttūri, piedāvājam spēli, kuras noteikumi ir vienkārši - Tev jāatbrīvojas no visa, kas traucē skatīties koncertu - selfijstikiem jeb pašiņmietiem, lietussargiem, meitenēm, kas saceltas uz priekšāstāvošo pleciem.

Spēlējot spēli, Tu vienlaikus tiec reģistrēts sarakstā, no kura reizi nedēļā izlozēsim kādu, kas saņems ielūgumu divām personām uz visiem četriem šiem mūzikas notikumiem. Spēlējot spēli, izvēlies kuru festivālu vēlies pameklēt un iespējams, ka tieši tās biļetes arī iegūsi!

Savukārt, ja esi liels spēlīšu cienītājs, bez tā, ka vari tikt uz mūzikas pasākumiem, par Tevi ir vēl padomāts īpaši - parādi visiem savu pirkstu veiklību, sasniedz labāko dienas rezultātu, un saņem saldējuma kasti no "Superviva"!

Spied šeit un sāc spēlēt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!