24. augustā Dzintaru koncertzālē norisināsies vēl viens koncerts "Dons. Ceļojums". Tas kopā ar 25. un 26. augustā notiekošajiem koncertiem noslēgs mūziķa koncertprogrammu līdz 2017. gadam, kad gaidāms jauns Dona mūzikas albums, portālu "Delfi" informē mūziķa menedžmenta pārstāvji.

Koncertprogrammā "Dons. Ceļojums" iekļauti gan mūziķa populārākie hiti, gan dziesmas no jaunākā albuma "Sibīrija", kas veidots, Donam iedvesmojoties no vairāk kā 25 000 kilometru garā ceļojuma līdz pat Vladivastokai un Varanasi, Indijas vecākajai pilsētai.

"Sirsnība un starojums no klausītājiem dod emocijas, biezas, brīžiem tādas, ko grūti savaldīt un uzreiz saprast - to visu vajadzēja atšķetināt un atkal sakopot. Šīs visas emocijas savijušās jaunajā koncertprogrammā," stāsta Dons.

Koncertā izskanēs arī dziesma "Vilks", kas tikko laista klajā singla formātā. Lai gan dziesmas mūzika tika sacerēta pirms astoņiem gadiem, tā iekļauta albumā tikai tagad, kad rasti arī dziesmas vārdi. 

"Kādreiz es būšu nekaunīgs vilks, ātri un precīzi motors man vilks. Medaļu balvā spalvās man kārs. Sarkangalvītes - apkalpot nieks. Aitām un zaķiem dāvāts tiks prieks, pikantas baumas laumas sāks tīt," dzied Dons.

Dziesmas "Vilks" vārdu autors ir Ingus Bērziņš, mūzikas autors - Dons, dziesmas producents – Kaspars Ansons. Bungas: Rihards Fedotovs; skaņu mikss: Krišjānis Geidāns.

Ieraksts tapis studijā "Anson's Lab". Tas ir ceturtais singls no albuma "Sibīrija", un tas seko līdz šim izdotajām dziesmām "Medus pods", "Pašā ielas galā" un "Dieviņš".

Biļetes uz koncertiem "Dons. Ceļojums" pieejamas "Biļešu paradīze" un tās tirdzniecības kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!