Kamēr Latvijā aizvadītājā nedēļas nogalē vieni brida "Labas dabas" dubļus, citi baudīja "Piena svētkus" Lucavsalā, tikmēr pie mūsu ziemeļu kaimiņiem norisinājās Baltijā vērienīgākā brīvdabas diskotēka, klubu kultūras elementus un atmosfēru pārnesot uz Pērnavas pludmali.

Ik vakaru, trīs dienu garumā apmeklētājus pārsteidza pasaules deju mūzikas zvaigznes, gan vietējie dīdžeji. No Latvijas festivālā piedalījās grupas "Prāta vētra" un "PeR".

Festivāla mākslinieku vidū šogad bija zviedru dīdžejs Avicii, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, "Knife Party", Martin Garrixx, Tiesto un daudzi citi. Kopumā uz četrām skatuvēm kāpa vairāk nekā 80 mākslinieku, bet kā informē apmeklētāji, šogad "Weekend Fest" izpārdotas 100 000 biļešu. "Šogad festivāls ir pārsniedzis visas ekspektācijas – gan tehnisko risinājumu, gan apmeklētāju ziņā," pauž festivāla organizatori. Rīkotāji vēlas pateikties ikvienam "Weekend Festival Baltic" apmeklētājam par to klātbūtni un sniegtajām emocijām: "Kopā mēs esam pozitīvi satracinājuši visu Baltiju un aizvadījuši vasaras karstāko ballīti!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!