Foto: Publicitātes foto

2017. gadā Dzintaru koncertzāle klausītājiem piedāvās jaunu un demokrātisku koncertu ciklu "Brīvdienu mūzika", kurā uzstāsies talantīgā dziedātāja Aminata, vijolnieks Raimonds Ozols, grupa "Astro`n`out", pianists Vestards Šimkus, džeza pianista Harija Baša Trio un citi mākslinieki. Stundu garie koncerti paredzēti dienas gaišajā laikā.

Kā pirmie koncertu ciklā "Brīvdienu mūzika" 26. februārī plkst. 14:00 Dzintaru koncertzāles vēsturiskajā atjaunotajā zālē uzstāsies populārā dziedātāja Aminata ar džeza pianista Harija Baša trio. Jaunā dziedātāja Aminata, kura pēdējos gados guvusi panākumus gan "Eirovīzijas" dziesmu konkursā, gan saņemot Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, šajā koncertā iejutīsies jaunā ampluā, izpildot populāras džeza un R&B melodijas. Koncertā viņai pievienosies virtuozi džeza mākslnieki – Harijs Bašs (klavieres), Kaspars Kurdeko (bungas) un Reinis Ozoliņš (kontrabass). "Aminata ir ļoti muzikāla un stilīga dziedātāja. Viņas izpildījumā klasiskā džeza melodijas iegūst svaigu un mūsdienīgu skanējumu," par gaidāmo sadarbību saka džeza pianists Harijs Bašs.

Foto: Publicitātes foto

Nākamajos cikla "Brīvdienu mūzika" koncertos viesosies vijolnieka Raimonda Ozola stīgu kvartets (26. martā), Māra Upmane-Holšteina ar grupu "Astro`n`out" (30. aprīlī) un izcilais latviešu pianists Vestards Šimkus.

Koncertu vadītāja lomā iejutīsies atraktīvais, publikas un koristu iemīļotais diriģents Jānis Ozols. Viņš koncertus iecerējis kā sarunu ar māksliniekiem par mūziku un dzīvi.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes pieejamas visās "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās.

Vēsturiskā Dzintaru Mazā zāle ar 500 skatītāju vietām pēc vairāku gadu rekonstrukcijas un restaurācijas darbiem tika atklāta 2015. gada maijā, sniedzot iespēju koncertdarbību Dzintaros turpināt visa gada garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!