Foto: Publicitātes foto

"Arēnā Rīga" 1. decembrī uzstāsies dziedātāja Sāra Braitmena ar īpašu programmu – Karalisko Ziemassvētku galā koncertu (Royal Christmas Gala), portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji "LTips Agency".

Operetiskās popmūzikas žanra izveidotāja un pazīstamākā pārstāve uzstāsies kopā ar grupu "Gregorian", kā arī īpašiem viesiem, sniedzot svētku sajūtām un krāšņiem gaismu efektiem piepildītu šovu.

Vakara programmā būs gan klasiskās Ziemassvētku dziesmas, gan pazīstami hiti, ko mākslinieki izpildīs gan solopartijās, gan duetos un arī citās kombinācijās. Muzikālo pavadījumu nodrošinās simfoniskais orķestris.

"Sāra Braitmena ir viena no pasaules atzītākajām balss īpašniecēm un izcilākajām solistēm, ko ir iespēja baudīt klātienē. 30 gadu laikā viņas atpazīstamība no teātriem un koncertzālēm pakāpeniski izpletusies uz arēnām un stadioniem, iekarojot miljonu klausītāju neviltotu sajūsmu visā pasaulē," raksta koncerta rīkotāji.

Kopā pārdoti vairāk nekā 32 miljoni mākslinieces ierakstu kopiju, viņa saņēmusi vairāk nekā 180 zelta un platīna godalgas vismaz 40 valstīs.

Zināmākā Sāras Braitmenas dziesmas ir "Time To Say Goodbye", ko viņa dzied kopā ar Andrea Bočelli. Braitmena ir vienīgā māksliniece, kas uzaicināta uzstāties divās Olimpiskajās spēlēs, kuras TV un klātienē varēja vērot vismaz septiņi miljardi skatītāju.

Sāra Braitmena kļuvusi arīdzan par visu laiku veiksmīgākā mūzikla "Operas spoks" ("Phantom of the Opera") iedvesmu. Viņa bija galvenās lomas Kristīnes Dē (Christine Daaé) oriģinālā izpildītāja uzvedumos gan Londonā, gan arī Brodvejā.

Savukārt vācu grupa "Gregorian", kas papildinās Braitmenas koncertu, ir projekts, kurā apvienoti akadēmisku izglītību ieguvuši dziedātāji. Tā ir viena no veiksmīgākajām vācu apvienībām, kura pazīstama tālu ārpus valsts robežām. Par to liecina vismaz 10 miljoni pārdotu ierakstu, vairākas zelta un platīna atzinības balvas un simtiem koncertu.

Koncerta rīkotāji pagaidām neatklāj īpašo viesu vārdus, bet sola to darīt, tuvojoties pasākuma dienai.

Biļetes iepriekšpārdošanā no 10. aprīļa nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Sākumcena – 39 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!