Foto: AFP/Scanpix
Leģendārās grupas "Queen" mūziķi galveno lomu filmā, kas vēstīs par grupas līdera Fredija Merkūrija dzīves pēdējiem gadiem, nolēmuši uzticēt britu aktierim Benam Višovam, atsaucoties uz "Queen" bundzinieka Rodžera Teilora izteikumiem kādā intervijā, ziņo "lenta.ru".

Filmu par leģendāro mūziķi, kura dzīvību 1991. gada rudenī izdzēsa AIDS izraisīta pneimonija, producē "Queen" mūziķi un aktieris Roberts de Niro.

Sākotnēji uz Merkūrija lomas atveidošanu pretendēja komiķis Saša Barons Koens, taču šā gada jūnijā viņš izstājās no projekta. Tam par iemeslu bijušas domstarpības ar bijušajiem Merkūrija grupas biedriem "Oueen" mūziķi vēlāk skaidroja, ka Koens filmu gribējis pārvērst par joku, bet bijušie mūziķa līdzgaitnieki uzskatījuši, ka Merkūrija dzīvesstāstam ir jābūt aizkustinošam.

Kā iespējamie Merkūrija lomas atveidotāji presē minēti arī citi aktieri, tostarp Harija Potera lomas atveidotājs Daniels Redklifs un filmu "Hercogiene", "Septiņas dienas un naktis ar Merilinu" un "Mamma MIA!" aktieris Dominiks Kūpers.

Višovs ir filmējies "bondiādes" filmā "007: operācija "Skyfall", "Mākoņu atlants" un "Parfīms: stāsts par kādu slepkavu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!