Foto: Reuters/Scanpix

Ričarda Brensona filmu kompānija "Virgin" iegādājusies tiesības grāmatas "Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones" ekranizācijas veidošanai. Grāmata veltīta grupas "The Rolling Stones" vēsturei, savukārt filmas centrālā tēma būs "The Rolling Stones" vokālista Mika Džegera un ģitārista Kīta Ričardsa profesionālās un personīgās attiecības, vēsta ārvalstu mediji.

Filmā, kura tiks uzņemta pēc Roberta Grinfilda grāmatas "Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones", kas iznākusi 2008.gadā, tiks stāstīts par laiku, kad grupa strādāja pie albuma "Exile on Main Street" Francijā, 1971.gadā.

Pagaidām netiek vēstīts, kurš būs filmas par "The Rolling Stones" režisors. Tāpat netiek atklāti arī galveno lomu atveidotāji projektā. Tāpat arī pasaulslavenās grupas dalībnieki nav snieguši komentārus par viņiem veltīto kinolenti.

Grāmatas "Exile on Main Street: A Season in Hell with the Rolling Stones" ekranizācija nav vienīgais kino projekts par "The Rolling Stones". Septembrī uz kino ekrāniem jāparādās dokumentālajai filmai par grupu, kas veltīta muzikālās apvienības 50 gadu jubilejai, kuru "The Rolling Stones" atzīmēs vasarā.

Pēdējais klajā laistais grupas albums ir "A Bigger Bang", kas iznāca 2005.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!