Foto: Kadrs no video
Somu filmu veidotāju komanda ar režisoru Timo Vuorensolu priekšgalā jau nākamgad cer pabeigt filmu "Dzelzs debesis. Gaidāmā rase" ("Iron Sky. The Coming Race").

Filma tiek veidota kā turpinājums 2012. gadā interneta vidē publicētajai fantastikas komēdijai "Dzelzs debesis" ("Iron Sky").

Pirmā daļa stāstīja par nacistu atgriešanos uz Zemes pēc aptuveni 70 gadus ilgas gaidīšanas uz Mēness. Savukārt jaunās filmas sižets norisinoties desmit gadus vēlāk – zemi pārvalda Ādolfs Hitlers un viņa dinozauru armija, bet cilvēces atlikusī daļa ir paglābusies uz Mēness.

Lai gan nav teikts, kāda loma šajā nacistu dinozauru armijas pārņemtās zemes atkarošanas stāstā atvēlēta Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam, zināms, ka viņš ir viens no filmas sliktajiem zēniem.

Jau šobrīd publicēts pirmais videoklips, kurš domāts, lai šo tēlu skatītāji varētu iepazīt tuvāk.Tajā redzams, ka somu aktiera Kari Ketonena tēlotais Putins ir ar apskaužami labā fiziskā formā, kurš turklāt ļoti prasmīgi dejo.

Sekojot līdzšinējiem panākumiem, kad Timo Vuorensola savu filmu veidošanai galvenos līdzekļus guvis internetā, arī šoreiz viņš aicina ikvienu iesaistīties filmas finansēšanā, ziedojot gaidāmajai filmai naudu kopfinansēšanas vietnē "indiegogo.com".

Turklāt, atšķirībā no viņa filmām "Zvaigžņu Vraks" ("Star Wreck") un "Dzelzs debesis" ("Iron Sky"), režisors sola jaunāko garadarbu nogādāt līdz lielajiem kino ekrāniem pēc iespējas vairāk pasaules valstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!