Foto: AFP/Scanpix
Amerikāņu kinorežisors Deivids Linčs paziņojis, ka veidošot kulta seriāla "Twin Peaks" ("Tvinpīksa") jaunās sērijas par spīti tam, ka iepriekš nepietiekama budžeta dēļ no projekta izstājās.

"Dārgie tvitera draugi, baumas nav patiesas. Tas notiks vēlreiz! "Twin Peaks" atgriezīsies kanālā "Showtime"," piektdien sociālajos tīklos paziņoja Linčs.

"Deivids būs režisors visam seriālam, turklāt mēs uzņemsim vairāk par iepriekš izziņotajām deviņām stundām! Gatavošanās uzņemšanai sākas jau tagad," teica "Showtime" prezidents Deivids Nevinss.

Oktobrī ASV televīzijas kanāls "Showtime" paziņoja, ka 2016.gadā izlaidīšot jaunu kulta seriāla sezonu ar deviņām sērijām. Bija paredzēts, ka Linčs veidos seriālu pēc scenārija, ko izveidoja sadarbībā ar scenāristu Marku Frostu.

Taču aprīlī Linčs paziņoja par izstāšanos no projekta, jo tam neesot atvēlēts pietiekami daudz naudas, lai uzņemtu seriālu tā, kā viņš to iecerējis.

"Ar atgriešanos! Tvinpīksas īpašais aģents Deils Kūpers," tvītoja seriāla galvenās lomas tēlotājs Kails Maklahans.

Oriģinālais seriāls iznāca 1990.gadā telekanālā ABC un ilga divas sezonas, kam sekoja viena pilnmetrāžas filma ar seriāla notikumu priekšstāstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!