Holandes pilsētas Rennenas zooloģiskā dārza kamielis gan īpaši nejūsmo par savu jauno galvassegu, tomēr viņš ir viens no retajiem zooloģiskā dārza iemītniekiem, kas 2007.gada 8.februāra sniegu sagaidījis ārpus sava siltā mitekļa.
Ne tikai dzīvnieki sniegu pēdējās dienās uztvēruši ar bažām un pat bailēm. Tā, piemēram, Lielbritānijā 8.februārī putenis izsaucis plašus haosus kā uz ielām, tā virs tām. Tie, kas, gluži kā Holandes zooloģiskā dārza dzīvnieki no sniega cenšoties glābties siltumā zem jumta, izdomājuši pamest vēsās Britu salas, tā arī tālak par lidostu nav tikuši, jo ceturtdienas, 8.februāra rīta slēgti skrejceļi Getvikas, Birmingemas, Bristoles, Kārdifas, Lūtonas un Stanstedas lidostās, kur strādnieki sākuši tīrīšanas darbus.

"Atcelti gandrīz 100 lidojumi. Skrejceļš atkal ir atvērts, bet laika apstākļu sekas vēl būs jūtamas," paziņoja Stanstedas lidostas pārstāve.

Lielbritānijas Meteoroloģiskais birojs paziņoja, ka daudzviet gaidāma piecus līdz desmit centimetrus bieza sniega kārta, taču dienas laikā nokrišņi mitēsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!