Līdz ar pēdējiem pasākumiem 15. septembrī festivāla "Dzejas dienas 2015" oficiālā programma ir noslēgusies. Aizvadīti 37 spilgti pasākumi Rīgā un Jūrmalā, kurus kopumā apmeklējuši ap 2500 klausītāju. "Delfi Kultūra" piedāvā ieskatīties foto izlasē no aizvadītajiem pasākumiem.

Piedāvātā programma arī šogad bijusi ļoti daudzveidīga - aizvadīti gan klasiski dzejas lasījumi, gan multimediālas performances, koncerti, pastaiga un orientēšanās spēle, grāmatu prezentācijas, interneta vietnes atklāšana, gan daudzi citi pasākumi.

Lai arī festivāls ir noslēdzies, Dzejas dienas kā vispārējs Latvijas fenomens turpinās visā valstī - novadu bibliotēkās, kultūras namos, skolās un literātu piemiņas vietās. Sīkāka informācija par šiem pasākumiem atrodama Dzejas dienu mājaslapas sadaļā "Satelītprogramma".

Uzmanības centrā kā ierasts bija ne tikai tradicionālie Dzejas dienu pasākumi - "Ceļojums ar dzejniekiem", "Runā dzejnieks" lasījumi, bet arī viesu performances un lasījumi. Šogad Latvijas festivālā piedalījās dzejnieki no visām Baltijas valstīm, Polijas, Kazahstānas, Baltkrievijas, Somijas un citām valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!