Jāņa Rozes apgāds turpina grāmatu sēriju “Vēju roze” ar Viļa Georga Silenieka grāmatu “Vistuvākie Alpi Austrijā”. Tas ir izdevums zināt un ceļotkāriem cilvēkiem, kas sarakstīts, ņemot vērā latviešu mentalitāti un lietas, kas būtu īpaši svarīgas tieši tūristiem no Latvijas, kas nolēmuši vairāk uzzināt par Alpiem.
Grāmata ir unikāls un aizraujošs informācijas avots par Alpiem, tajā apkopotas pašas svaigākas ziņas, ir daudz krāsainu fotogrāfiju un citu ilustratīvo materiālu. Liela vieta atvēlēta informācijai par Austrijas tradīcijām un sadzīves kultūru, austriešu iecienītiem produktiem.

“Jūs turat rokā pirmo grāmatu par Austriju latviešu valodā. Neticami, ka dzirkstošā valša dzimtene un Latvijas vistuvākā Alpu zeme mūsmājās aprakstīta vienīgi dažās esejās un rakstos presē. Tā kā saldais ceļotprieks joprojām pieņemas spēkā, sapratu: ir pienācis pēdējais laiks latviešiem noderīgas grāmatas tapšanai. Te tā ir. Darbs nav nedz klasiskā parauga ceļvedis, nedz didaktiska rokasgrāmata. Lūdzu, pieņemiet to kā mazu uvertīru lielai kalnu operai.”

Grāmatas autors Vilis Silenieks
align=”right”>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!