Izdevniecība “Kontinents” laidusi klajā Mārgaritas Kostas grāmatu “Četri gadalaiki”. Šī pavārgrāmata rada iespaidu, ka ir speciāli uzrakstīta, lai rosinātu vēlmi labi gatavot un labi paēst. Aiz katra Mārgaritas Kostas uzrakstītā vārda jūtams ilgu gadu darbs un uzkrātā pieredze, kā arī patiesa mīlestība uz pavārmākslu, spēja novērtēt labi pagatavotu maltīti.
Starp viņas daudzajiem talantiem viņai piemīt spēja par ēdiena gatavošanu rakstīt tā, lai iedvesmotu lasītāju visu izdarīt pēc iespējas labāk. Katrā nodaļā ietverts ne tikai bagātīgs recepšu krājums, bet arī milzum daudz ideju, ieteikumu un padomu. Šī grāmata patiks visiem, kuri ciena labu ēdienu.

“Mārgarita Kosta bija sava talanta plaukumā, kad lašus varēja sastapt tikai savvaļā, zemenes bija vasaras gardums un starp sezonām pastāvēja stingras robežas. Viņa mācēja novērtēt prieku, ko gūstam no vienkāršiem, svaigiem produktiem, kas pirkti tieši tad, kad ir to sezona. Mārgarita Kosta ir viena no erudītākajām gadsimta pavārgrāmatu autorēm, katru šīs grāmatas lapaspusi caurstrāvo viņas mīlestība, ieinteresētība, gudrība un domu skaidrība” tā par grāmatas autori saka Dereks Kūpers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!