Vadādamas savus bērnus uz Vinčkomas pamatskolu, Sāra, Roza un Džeinija sadraudzējas. Jaunās sievietes vieno arī tas, ka viņām katrai ir savs sapnis. Sāra vēlas pārvarēt grūtības, ar kādām ik uz soļa jāsastopas, vienai pašai audzinot savu daļēji nedzirdīgo dēlu Roriju.
Roza katrā ziņā grib paglābt no izputēšanas savu fermu, savukārt rajona ārsta sieva Džeinija alkst tikt vaļā no neizskaidrojamas un nepārvaramas tukšuma sajūtas dzīvē.

Tad Džeinijas brālis, viens no Sitijas galvenajiem finanšu analītiķiem, iesaka māsai kopā ar draudzenēm ieguldīt naudu vērtspapīros. Neilgā laikā intuīcijas, veiksmes un labi veikta izpētes darba rezultātā draudzenes tiek pie visai prāvas summas – šī nauda noderēs, lai viņu sapņi kļūtu par īstenību.

Tomēr labi nodomi reizēm pārtop savā pretmetā. Diemžēl izrādās, ka viss ir citādi, nekā sākumā šķitis, un kādam bijuši slēpti nodomi...

Jo augstākas likmes, jo lielāks risks...

“Eleonoras”, “Pievilto”, “Lauztā solījuma” un “Melu” autore radījusi jaunu, aizraujošu romānu, kas atklāj lasītājam mūžīgo stāstu par mīlestību, alkatību un atriebību, vienlīdz patiesi attēlojot gan dzīvi laukos, gan arī divkosīgās attiecības, kas valda Londonas Sitijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!