Foto: Publicitātes foto
Godinot pāragri Aizsaulē aizgājušā režisora Kristapa Streiča piemiņu, trešdien, 10. novembrī, Saldus Svētā Pētera un Pāvila Romas katoļu draudzes dievnamā notiks piemiņas dievkalpojums un koncerts.

10. novembrī aprit 40 dienas kopš viņa nāves. 

Dievkalpojumu vadīs priesteris Andrejs Mediņš. Pēc dievkalpojuma notiks īpašs piemiņas koncerts, kurā muzicēs Kristapa piederīgie, draugi un kolēģi - Viktorija Streiča, Silvestrs Streičs, Putnu Balle, Igo, Mārtiņš Freimanis, Aisha, Miks Dukurs un Dukuru ģimenes ansamblis.

Koncerta laikā skanēs Kristapam mīļas un tuvas dziesmas, paša komponētie skaņdarbi, kā arī kompozīcijas, kurām viņš veidojis videoklipus un vizuālo noformējumu koncertos.

Dievkalpojuma norises vieta Saldū nav izvēlēta nejauši. Saldus Svētā Pētera un Pāvila Romas katoļu draudzes dievnamā kalpo Kristapam tuvs cilvēks - priesteris Andrejs Mediņš.

Dievkalpojuma sākums plkst. 18, bet koncerts notiks stundu vēlāk.

Visi dievkalpojuma un koncerta apmeklētāji aicināti līdzi ņemt sveci, lai kopā izgaismotu to ceļu, kurā Kristaps devies. Lai sveču uguns degtajā gaismā atcerētos, sajustu un godinātu cilvēku, par kuru joprojām ir tik grūti pateikt: "Bija...".  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!