Foto: DELFI
No 4. līdz 10. novembrim notiekošā "Rīgas Laika" festivāla laikā portālā "Delfi" būs iespējams skatīties festivāla diskusiju video tiešraides.

5. novembrī no pulksten 11 līdz 13 portāli "delfi.lv" un "rus.delfi.lv" pārraidīs diskusiju "Thought and Building", bet pulksten 19 arī pie datoriem varēs skatīties provokatīvās Sergeja Prokofjeva "Kantātes Oktobra 20. gadadienai" pirmatskaņojumu Latvijā.

6. novembrī no pulksten 10 līdz 17 gaidāma filozofu diskusiju tiešraide, 7. novembrī no pulksten 9 līdz 11 varēs tiešraidē klausīties diskusiju "Kas kopīgs tehnoloģiskajām un sociālajām inovācijām".

Savukārt 9. novembrī video tiešraidēs tiks pārraidītas divas diskusijas - no pulksten 10 līdz 12 - diskusija par birokrātijas funkcijām, bet no pulksten 12.30 līdz 14.30 - diskusija par izglītības nākotni.

Jau vēstīts, ka "Rīgas Laika" festivāls tiek organizēts, svinot žurnāla "Rīgas Laiks" 20 gadu jubileju. Tas norisināsies laikā no 4. novembra līdz 10. novembrim, piedāvājot aptuveni 50 dažādus notikumus - izstādes, koncertus, teātra izrādes, filmas, tikšanās ar Rīgas Laika autoriem un veidotājiem, kā arī intelektuālas diskusijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!