Foto: Publicitātes foto
No 3. līdz 7. novembrim katru rītu no plkst. 09:00 Latvijas Radio 1 tiešraidē piedāvās raidījuma "Kā labāk dzīvot?" speciālizlaidumu "Ideju teniss" ar video tiešraidi portālā "Delfi", lsm.lv un m.lmt.lv. Spēlē katru dienu brīvprātīgi piedalīsies 4 cilvēki. Viņu uzdevums būs pāros apspēlēt vienam otra radošo lidojumu, domājot par Latvijas simtgadi un vispārdrošākajām, bet realizējamām idejām.

6. novembrī studijā viesosies producents Guntars Račs, manabalss.lv vadītāja Madara Peipiņa, žunrālsits Pauls Timrots un mūziķis Ingus Ulmanis. Ideju tenisa tiesneša Gata Mūrnieka vadībā viņi meklēs praktiskas idejas, atbildot uzjautājumiem par to, kā latvieti padarīt par "šveices kabatas nazīti" – vai jābūt drošības apmacībai visās izglītības iestādēs? Varbūt jāatgriežas pie vispārējā obligātā militārā dienesta? Kas notiek ar digitālo drošību?

Otrā spēles daļa būs veltīta Latvijas izglītībai – kādas nozares jāzivēlas, varbūt jāfokusējas uz klasiskām disciplīnām – matemātiku un fiziku? Kā izveidot pašiem savu Tērbatu? Varbūt jāpiesaista "leģionāri" zinātnē, piešķirot tiem dubultpersonību?


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!