Foto: AP/Scanpix

Otrdien 90 gadu vecumā mirusi filantrope, leģendārā dziedātāja Frenka Sinatras sieva Barbara Sinatra, vēsta CNN.

Barbaras Sinatras Bērnu centra direktors Džons Toresens CNN pastāstīja, ka Sinatra mirusi dabīgā nāvē. Sieviete bijusi kopā ar ģimeni un draugiem savās mājās Kalifornijā.

Kādreizējā modele Sinatru apprecēja 1976. gadā un bija pēdējā no leģendārā dziedātāja četrām sievām. Pāris bija precējies 22 gadus, līdz mūziķis 1998. gadā mira no sirdstriekas. Šī bija dziedātāja ilgākā laulība.

Barbara Sinatra 2011. gadā izdeva grāmatu, kurā aprakstīja savu dzīvi ar dziedātāju. Tajā viņa rakstījusi arī par savu pirmo tikšanos ar nākamo vīru, kad saņēmusi piedāvājumu kļūt par mīļāko laikā, kad mūziķis vēl bija precējies ar Avu Gardneri. Tāpat kādreizējā modele pavadīja laiku ar Frenku Sinatru vēl tad, kad pati bija precējusies ar viņa kaimiņu Zepo Marksu.

Sarunā ar "New York Times" 2011. gadā Sinatra stāstīja par sava vīra draudzīgo attieksmi pret bijušajām sievām, piebilstot: "Vieda franču dāma reiz man sacīja: "Neuztraucies par vecām liesmām, uztraucies par jaunajām."

Barbaras Sinatras Bērnu centrs tika izveidots 1986. gadā. Centrs nodrošina palīdzību novārtā atstātiem un riskam pakļautiem bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!