Foto: Publicitātes foto
Noslēdzies portāla "Delfi" un "Prior Entertainment" kopīgi rīkotais konkurss par pasaulē populāro filmu "Bada spēles", kas jau pavisam drīz piedzīvos pirmizrādi arī Latvijā.

Konkurss norisinājās no 3. līdz 10. aprīlim, kad tika apkopotas pareizās atbildes un izlozēti trīs uzvarētāji, kuri katrs saņems divas kinobiļetes uz filmu "Bada spēles". Ar uzvarētājiem pa konkursā norādīto epastu sazināsies portāla "Delfi" pārstāvji.

Konkursa uzvarētāji:

Zaiga - zaiga_kluine@.........lv
Irina Koka - irinakoka@.........lv
Zane - zancux33@........lv

Jau ziņots, ka 13. aprīlī uz Latvijas lielāko kinoteātru ekrāniem nonāks studijas "Lionsgate" veidotā rakstnieces Sūzenas Kolinsas populārās triloģijas "Bada spēles" ("The Hunger Games") pirmās daļas ekranizācija. Filma jau guvusi panākumus Amerikā, kur pirmajā tās izrādīšanas nedēļā iegūti aptuveni 155 miljonus dolāru lieli ienākumi.

Filma stāsta par spēcīga rakstura, apņēmīgu meiteni vārdā Katnisa, kura labprātīgi piesakās dalībai nežēlīgajā spēlē, lai izglābtu jaunāko māsu. Pārspēt konkurentus nežēlīgo cīņu arēnā nav viegli, lai izdzīvotu jācīnās arī ar "netīriem" paņēmieniem. Cīņu padara grūtāku arī tas, ka tajās piedalās jauniegūtais draugs Pīta. Slaktiņu virpulī Katnisa saprot, ka ir nonākusi mīlas trīsstūrī starp seno draugu Geilu, kurš vēro spēli no mājām televīzijā, un Pītu, kurš viņai arēnas vidū atzīstas mīlestībā.

Pareizās atbildes:

1. Kurš zināms mūziķis tēlo vienu no lomām filmā "Bada spēles"?
Lenijs Kravics

2. Kādi bija filmas izrādīšanas Amerikā pirmās nedēļas ienākumi?
155 miljoni dolāru.

3. Kurš spēlē galveno lomu filmā "Bada spēles"?
Dženifera Laurenca (Jennifer Lawrence)

4. Cik daudz S.Kolinas grāmatas ir izdotas par Katnisas piedzīvojumiem?
3

5. Kura kompānija ir "Bada spēļu" filmas izplatītāja Baltijas valstīs?
"Prior Entertaiment"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!